Teambuilding docenten

Ben je ook zo benieuwd hoe het er nu eigenlijk echt aan toe gaat in de les van je collega?

Je hoort de verhalen maar hoe zou het nu voelen om in vanuit het perspectief van de leerlingen een les te volgen bij die collega die het zo anders aanpakt dan jij? Je kunt het beleven! We filmen met VR video lessen van verschillende leraren op jouw school en gaan aan de slag met een maatwerk programma waarin perspectief wisseling leerling-leraar, teambuilding en de kracht van diversiteit centraal staan. Het ervaren van de virtual reality zorgt voor zelfreflectie, reflectie op de collega, reflectie vanuit de leerling en reflectie op de leerling. Door dit als team gezamenlijk te doen komen de relevante onderwerpen boven tafel en zorgt de uitwisseling gezamenlijk en individueel voor een groter handelingsrepertoire.

De masterclasses en cursussen worden gegeven op een locaties in Amsterdam op vaste tijden. Je kunt ook een teamaanvraag doen vanaf 10 deelnemers, we gaan op maat kijken voor een geschikte locatie en data.

Wil je meer informatie of een Social VR Teambuilding boeken mail esther@socialvr.nl

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share this...