Ontspannen

Heb je af en toe het gevoel dat je energie uit je wegstroomt tijdens het werk dat het moeilijk is om een moment te vinden om weer op te laden?
We kijken aan de hand virtual reality belevingen wat in de klas jouw triggerpoints zijn om in de stress te schieten of juist te ontspannen. In deze masterclass worden virtual reality ontspanningsvideo’s en mindfulness oefeningen gecombineerd met theorie en oefening. Je zult ontdekken dat je met 5 minuten in een andere wereld zowel fysiek als mentaal weer ontspannen kunt zijn.

De Masterclass wordt gegeven op een locatie in Amsterdam op vaste tijden.  Je kunt ook een teamaanvraag doen vanaf 10 deelnemers, we gaan op maat kijken voor een geschikte locatie en data.

Aanmelden voor de masterclass Amsterdam kan voor groep 1AM Dinsddag of groep 2AM Dinsdag dit zijn de intensieve groepen met een duur van een half jaar. Wil je de masterclass over het schooljaar verspreiden meld je dan aan voor groep 3AM Dinsdag.

Interesse maar nog vragen?

Neem contact op met Esther Simao esther@socialvr.nl
Aanmelden Masterclass
[inbound_forms id="1331" name="ONT_MC"]
Aanmelden Cursus
[inbound_forms id="1332" name="ONT_CU"]
Teamaanvraag

[inbound_forms id="1437" name="ONT_GR_MC"]

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share this...