Klassemanagement

Ben je op zoek naar jouw stijl van klassemanagement?
In deze masterclass ontwikkel je met behulp van virtual reality en theorie van onder andere Marzano en de Shazer je eigen strategie in klassemanagement. Je ervaart in een veilige virtual reality omgeving hoe klassituaties voor jou voelen en welke gedachten er boven komen en welke wens tot handelen. Je leert beter herkennen wanneer je afgeleid bent door eigen gedachten en emoties die je niet perse leiden naar je gewenste situatie en oefent in het handelen naar je gewenste resultaat. De uitwisseling tijdens de training met de andere leraren vergroot tegelijk ook je handelingsrepertoire in de klas.

De Masterclass wordt gegeven op een locatie in Amsterdam op vaste tijden.  Je kunt ook een teamaanvraag doen vanaf 10 deelnemers, we gaan op maat kijken voor een geschikte locatie en data.

Aanmelden voor de masterclass Amsterdam kan voor groep 1AM Maandag of groep 2AM Maandag dit zijn de intensieve groepen met een duur van een half jaar. Wil je de masterclass over het schooljaar verspreiden meld je dan aan voor groep 3AM Maandag.

Nog vragen?

Neem contact op met Esther Simao esther@socialvr.nl
Aanmelden Masterclass
[inbound_forms id="1325" name="KLA_MC"]
Aanmelden Cursus

[inbound_forms id="1323" name="KLA_CU"]

Teamaanvraag

[inbound_forms id="1434" name="KLA_GR_MC"]

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share this...