Onderwijs

We werken in primair, voortgezet en speciaal onderwijs. We hebben een standaardaanbod aan cursussen en kunnen ook maatwerk bieden of helpen Innovatieve virtual reality projecten opzetten.

Als je zelf met virtual reality (VR) wilt werken in je organisatie kunnen we met advies of training onze kennis en ervaring delen. Dit varieert van het zelf leren eenvoudige VR producties te maken tot een Train de Trainer.

Met VR-simulaties kun je op geheel nieuwe wijze in situaties oefenen en op deze manier werken aan de bewustwording van houding, gedrag en inlevingsvermogen in de ander, zowel voor leerlingen als voor leraren. De combinatie met de Neuro VR Cap maakt het mogelijk ook op zelfbeheersing, focus en ontspanning te trainen.

Klik voor onze standaard cursussen en innovatieve projecten op
Social VR Klassemanagement
Social VR Teambuilding
Social VR Ontspannen voor de klas
Social VR Klassebootcamp
Social VR Do it Yourself VR

Social VR Onderwijs

Studiedagen van 10 tot 100 deelnemers
Op studiedagen geven we Social VR introductieworkshops. Dit kan van 10 tot 100 deelnemers, bij grote groepen zijn meerdere onderwerpen mogelijk in Carroussel vorm.

Lees meer...

Cursussen en masterclasses
Social VR Cursussen en Masterclasses zijn te volgen in Klassemanagement, Focus, Ontspanning en Teambuilding. Ze zijn incl. Social VR Cardboard bril, studiemateriaal en Certificaat

Lees meer...

Innovatieve projecten
Innovatieve projecten varieren van projecten die we al ontwikkeld hebben zoals een klassebootcamp tot ontwikkelprojecten met virtual reality. Wil je als organisatie zelf VR projecten ontwikkelen wij delen onze kennis en ervaring door advies en ontwikkeling.

Lees meer...

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share this...