10 mrt

7 april presentatie VR in Health op beurs Zorg & ICT

We gaan het 7 april hebben over Social Virtual Reality in de Zorg en Onderwijs

De geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en onderwijs staan op scherp, de praktijk is strak gepland en er wordt knijterhard gewerkt om iedereen met aandacht te behandelen. Is dit dan het moment om te investeren in nieuwe technologieën zoals virtual reality en neurofeedback? Zeker! Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de toepassing van virtual reality in de praktijk in de geestelijke gezondheidszorg direct verhoogde efficiëntie en effectiviteit met zich meebrengen. Neuro- en biofeedback verzorgen fysiologische metingen die kunnen helpen bij het versnellen van het bewustwordingsproces van cliënt of leerling en geven data waarmee professionals concreet zicht krijgen over de resultaten die geboekt worden.

Meer over de Social VR en Bio- en Neurofeedback tijdens de vakbeurs Zorg en ICT 2016

Wil je voorbeelden beleven, zien en bespreken? De Jaarbeurs organiseert voor de vakbeurs Zorg en ICT 2016 (5 t/m 7 april, Jaarbeurs Utrecht) samen met Redmax (adviesbureau voor digitale zorginnovatie) een inhoudelijk programma gericht op de menselijke kant van innovatie met behulp van e-health.

Social VR geeft 7 april 13.45 een presentatie in de sessie Virtual Health in het Redmax Theater op de beurs Zorg & ICT waar je voorbeelden kunt beleven.

Schrijf je snel in en bekijk het hele programma.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share this...